Despre noi

         Firma ALFA CONTACT  si-a inceput activitatea in 2005 executand mobilier din  lemn masiv destinat atat pietelor externe (Franta,Elvetia,Italia) cat si pietei interne. Calitatea produselor a fost si este una de un inalt nivel.Tehnica de de lucru, precum si finisajul de calitate superioara au determinat cresterea comenzilor si implicit o dezvoltare a societatii.

        In timp firma s-a specializat  in productia de mobilier  la comanda.

 Experienta, perseverenta si dedicatia echipei noastre duce la realizarea mobilierelor unicate. Pentru ca miciile detalii fac diferenta, adaptam aceste elemente cerintelor fiecarui client, in asa fel incat sa il reprezinte si sa se incadreze perfect in spatiul in care urmeaza sa fie amenajat.

Producem bucatarii, dressinguri,dormitoare, livinguribiblioteci, mobilier pt copii, usi de interior si exterior ,scari ,mobilier divers.

     Suntem la dispozitia clientilor nostri cu o gama completa  de servicii – de la consultanta si pana la montarea produsului finit -pentru orice tip de amenjare interioara – apartamente , vile, restaurante, baruri, sedii de firma.

 

  Va invitam in lumea CLASSIKOLEGNO